Arvidsjaurs Kommun , Barn och utbildning, Grundskola.

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter, rennäring och offentlig sektor.

I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende.

Arvidsjaur kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.

Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

Elevassistent Åk 7-9

Tjänsten är 100%, och visstidsanställning med uppehållsanställning. 

I arbetet som elevassistent kan arbetet vara riktat mot enskild elev men också till elevgrupp som behöver stöd för att tillgodogöra sig utbildning på högstadiet. 

Du måste kunna ha förmåga att bygga ett förtroende hos eleven och samtidigt vara beredd att använda förtroende för tydligt skapa struktur i skoldagen.

Du ska ha förmåga att hjälpa till med att ge eleverna struktur och i samverkan med undervisande lärare skapa en inlärningssituation som ökar måluppfyllelsen.

Du är snabb och har god förmåga att återkoppla till mentor samt undervisande lärare. En god och löpande kommunikation med elevens vårdnadshavare är också viktigt.

Du möter vid behov eleven på morgonen och ser till att denne fullföljer skoldagen.

Du ska kunna hantera dator för att kunna vara ett stöd för eleven i dennes arbete, utifrån skolans lärplattform.

Kravspecifikation: Barn- och fritidsprogrammet eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper såsom social kompetens, flexibilitet och samverkansförmåga såsom ett genuint intresse för barn och ungdomar. Vi tror också att detta yrke passar såväl män som kvinnor.

Merit: Erfarenhet av liknade arbete.

Övrigt: Vid anställning är du skyldig att uppvisa registerutdrag från belastningsregistret enligt Skollagen (2010:800 2 kap 31§). Vi ser gärna manliga sökande för att jämna ut könsfördelningen i arbetsgruppen.

Tillträde 2021-08-11 till och med 2021-12-23, kan eventuellt förlängas om behov fortfarande kvarstår och om arbetsgivare och arbetstagare är överens.

 

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2021-12-23
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-08-11
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arvidsjaur
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/95
Kontakt
  • Kristin Westerberg, rektor, 0960-15611, 073-5131796
  • Ann Lidgren, bitr.rektor, 0960-15762, 0730245502
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4429908
Publicerat 2021-06-29
Sista ansökningsdag 2021-07-13

Tillbaka till lediga jobb