Arvidsjaurs Kommun , Socialförvaltning, AFF, Borgen

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter, rennäring och offentlig sektor.

I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende.

Arvidsjaur kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.

Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

Beskrivning

Placering: Borgen, vikariat 100% 210901-220228 med tillträde enligt överenskommelse. 

Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar, helg- samt jourtjänstgöring.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta ensam och i grupp på gruppboendet Borgen. På Borgen finns 4 boendeplatser. De arbetsuppgifter som ska skötas är omvårdnad, skötsel av hushållet med städning, tvätt, inköp, matlagning och aktivering samt förekommande administrativa uppgifter som bl a daglig dokumentation i Treserva. Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut.
Nära kontakter med anhöriga förekommer.

Kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vilket innebär att du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialtjänstens mål och värdegrund. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitligt och lyhörd i ditt i arbete. Du har en väl utvecklad empatisk förmåga samt fungerar väl i grupp.

Vid rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. 

Villkor

Tjänsten är ett vikariat på 100 % 210901- 220228 med eventuell förlängning, dock längst under ordinarie befattningshavares frånvaro.

Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister. 
 
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 200901
Löneform Enligt gällande avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arvidsjaur
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/108
Kontakt
  • Camilla Jansson, 0960-157 23
  • Ann-Charlotte Larsen, 0960-158 45
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0960-155 33
Publicerat 2021-07-21
Sista ansökningsdag 2021-08-22

Tillbaka till lediga jobb