Grundskola, grundsärskola Ringelskolan

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter, rennäring och offentlig sektor.

I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende.

Arvidsjaur kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.

Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

Omfattning: 80%

Varaktighet: 3 månader med ev. möjlighet till förlängning

Skolan

Ringelskolan är mellanstadieskola i centrala Arvidsjaur som inrymmer åk 4-6 samt grundsärskola.

Skolan har nära till simhall, idrottshall och ishall och ligger på gångavstånd till samhället. Skolan ligger naturskönt och inbjuder därmed till uteaktiviteter.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som resurspedagog arbetar du riktat mot enskild elev och som stöd i elevgrupp i såväl grundskola som grundsärskola. Du kan också hålla lektioner på egen hand vid lärares frånvaro. 

Du har ett lågaffektivt bemötande och är tydlig i din kommunikation. Du samarbetar med klasslärare, specialpedagog och annan berörd personal med elevens bästa i fokus. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning så som lärare, fritidspedagog, förskollärare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Vi söker dig som är flexibel och har god samarbetsförmåga.  

 

Vid anställning är du skyldig att uppvisa registerutdrag från belastningsregistret enligt Skollagen (2010:800 2 kap 31§).

 Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2021-12-22
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Arvidsjaur
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/121
Kontakt
  • Ida Edin, 0960-15801
Facklig företrädare
  • Tomas Pettersson, Lärarförbundet, 0960-15500
  • Leif Johansson, LR, 0960-15500
Publicerat 2021-09-01
Sista ansökningsdag 2021-09-15

Tillbaka till lediga jobb