Arvidsjaurs Kommun , Barn och utbildning, Administration

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter, rennäring och offentlig sektor.

I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende.

Arvidsjaur kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.

Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

Vi söker dig som har kunskap om digitala verktyg och som har viljan och förmågan att vidareutveckla denna funktion inom skola- och förskola. Din uppgift blir att inspirera, handleda och utveckla användningen av digitala möjligheter i undervisningen. Som skoladministratör har du en central och viktig roll. Du bistår såväl skolchef som rektorer med administrativt stöd.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att samordna, utveckla och förstärka skolans pedagogiska arbete inom informations- och kommunikationsteknik. Arbetet innebär även att vara ett verksamhetsstöd på strategisk och operativ nivå till ledningen. En viktig del i arbetet är att stödja användningen av lärplattformen Schoolsoft, e-mötesverktyg, play-tjänster samt andra förekommande IKT-pedagogiska verktyg.

Många av de administrativa arbetsuppgifterna hanteras i olika IT-system. En viktig del av arbetet är att delta i och bidra till skolans administrativa utvecklingsarbete. I jobbet ingår också att handlägga skolskjutsar. Du arbetar i samverkan med övriga skoladministratörer inom Arvidsjaurs Kommun och rapporterar direkt till skolchef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har pedagogisk- eller annan lämplig högskoleutbildning som vi bedömer likvärdig och relevant för tjänsten. Du har goda IT-kunskaper/IT-utbildning i kombination med erfarenhet av att använda digitala verktyg i arbetet.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader då ordinarie är tjänstledig och provar annat jobb.

OBS! Tveka inte att lämna in din ansökan redan nu, eftersom vi genomför löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan den 1 oktober.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Arvidsjaur
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/122
Kontakt
  • Ola Sonidsson, 0960-15605
Facklig företrädare
  • Anna Lindbäck, Vision, 0960-16503
Publicerat 2021-08-31
Sista ansökningsdag 2021-10-01

Tillbaka till lediga jobb