Arvidsjaurs Kommun , Socialförvaltning, Boenden, Ekan

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter, rennäring och offentlig sektor.

I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende.

Arvidsjaur kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

Beskrivning

Tillsvidare anställning på EKAN from 20211018 eller enligt överenskommelse. 

Arbetsuppgifter

Omsorgs- och omvårdnadsarbete med förekommande administrativa arbetsuppgifter som dokumentation enligt Socialtjänstlagen och planering av dagliga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vilket innebär att du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialtjänstens mål samt kommunens värdegrund

Glädje, Respekt och Professionalitet

Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig, och lyhörd i ditt arbete.

Vi ser att du är en person som och kan anpassa arbetssätt utifrån varje boendes behov och de behov som uppstår samt att du har en positiv inställning till ditt arbete. Du har en väl utvecklat empatisk förmåga samt fungerar väl i grupp.

För Dig ska alla människor ha lika värde och behandlas med respekt.

Villkor

Löneanspråk alternativt önskemål och tillgodo räkning av tidigare anställning anges i ansökan.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 211018 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arvidsjaur
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/145
Kontakt
  • Linda Lindström, 0960-16519
  • Ann-Charlotte Larsen, 0960-15845
Facklig företrädare
  • Britta Lundqvist, Kommunal, 0960-15533
Publicerat 2021-09-30
Sista ansökningsdag 2021-10-14

Tillbaka till lediga jobb