Arvidsjaurs Kommun , Socialförvaltning, Hälso- och sjukvård, Sjuksköterska

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter, rennäring och offentlig sektor.

I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende.

Arvidsjaur kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

Vi söker dig som vill förstärka vårt team och trivs med att jobba natt. 

Beskrivning

Hälso- och sjukvårdsenheten tillhör socialförvaltningen. Vi är i dag tre arbetsterapeuter, en sjukgymnast och 16 sjuksköterskor. Detta innebär att du arbetar i ett team med goda möjligheter till kollegialt stöd samtidigt som arbetet är varierande och självständigt.

Arbetsuppgifter

Du har ett av Sveriges viktigaste jobb och vi erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt arbete. Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för patienter i kommunens hemsjukvård och särskilt boende. Arbetet som nattsjuksköterska innebär att du utför sköterskeuppgifter i öppen hälso- och sjukvård. Som sjuksköterska på natten arbetar du självständigt och i team med undersköterskor. Du utgår ifrån sjuksköterskeenheten  där du träffar dina sjuksköterskekollegor för rapport både i början av ett pass och i slutet.

I dina arbetsuppgifter ingår att utreda, planera, genomföra och utvärdera hälso- och sjukvård utifrån din profession som sjuksköterska, att handleda personal i specifik omvårdnad och instruera/handleda patient och närstående. Delegering av vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter, läkemedelshantering, dokumentation och aktivt deltagande i omvårdnadens kvalitetsarbeten. Målet är att personen som väljer att bo kvar hemma eller väljer att bo på SÄBO får de insatser som krävs för en god och säker vård.

Kvalifikationer

  • Utbildningskrav: Leg. Sjuksköterska.
  • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
  • Du tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga. Du är positiv och ser möjligheter, är flexibel, är noggrann och tar ett stort ansvar. Du skall kunna arbeta självständigt och ha en god beslutsförmåga.  

Villkor

Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister.

Körkort klass B - Bil.

Omfattning och tillträde: Tillsvidareanställning 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Socialförvaltningen tillämpar rätt till heltid möjlighet till deltid. Jobbar du 86% natt innebär det ca 16 nätter/6 veckor. Tjänstgöring natt innebär 32:00 tim veckoarbetstid.

Vi tillämpar schemaplanering via TimeCare så du har själv möjlighet att påverka din arbetstid.

Vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Arvidsjaur
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/170
Kontakt
  • Viktoria Norberg, 0960-15579
Facklig företrädare
  • Anna Näsvall, vårdförbundet, 073-040 16 82
Publicerat 2021-11-18
Sista ansökningsdag 2021-11-30

Tillbaka till lediga jobb