Arvidsjaurs Kommun , Samhällsbyggnadförvaltningen, Tekniska, Kostenheten

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter, rennäring och offentlig sektor.

I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende. Vill du veta mer om hur det är att leva och bo i Arvidsjaur? Besök flyttatillarvidsjaur.se!

Arvidsjaur kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

Med stort engagemang, kompetens och vänligt bemötande har vi matgästernas behov i fokus. Vi ansvarar för  måltiderna till förskolor, grundskolor, vård och omsorgsboende samt matlådor i hemmet.

Arbetsuppgifter

-Matlagning

-Sallad

-Servering

Diskning och städning

Vi kommer att se till att du får en bra introduktion där du får följa med våran duktiga ordinarie personal

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har utbildning eller erfarenhet från storköks eller restaurangbranschen.

Du ska vara ansvarstagande, stresstålig, ha god social förmåga och klara förändringar i arbetet. 

Du arbetar produktivt och med god kvalitet i ett arbete med stundtals högt tempo. Du är duktig på att planera och organisera din tid för ett effektivt arbete. Det är viktigt att du har förmågan att följa instruktioner. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Att du behärskar svenska språket i tal och skrift är ett krav då vi hanterar mycket specialkoster.

Möjlighet till förlängning kan finnas. 

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2022-08-05
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Arvidsjaur
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5
Kontakt
  • Erik Norén Måltidschef, 076-812 68 67
Facklig företrädare
  • Britta Lundqvist Kommunal, 010-442 99 08
Publicerat 2022-01-19
Sista ansökningsdag 2022-02-18

Tillbaka till lediga jobb