Arvidsjaurs Kommun , Socialförvaltning

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen tack vare vår flygplats. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, en välkomnande attityd och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, fordonstestverksamheter, rennäring och offentlig sektor.

I Arvidsjaur erbjuder vi både trygghet och enkelhet i vardagen – allt finns nära. Oavsett var i kommunen du väljer att bosätta dig kan Arvidsjaur erbjuda goda levnadsvillkor och bra möjligheter till ett attraktivt boende. Vill du veta mer om hur det är att leva och bo i Arvidsjaur? Besök flyttatillarvidsjaur.se!

Arvidsjaur kommun som arbetsgivare erbjuder en utvecklande arbetsmiljö. Att arbeta hos oss innebär att arbeta efter kommunens gemensamma värdegrund där ledorden är: Glädje, respekt och professionalitet.
Eftersom Árviesjávrrie tillhör det samiska förvaltningsområdet välkomnar vi sökanden med kunskaper i samiskt språk och kultur. Vi har behov av samisktalande personal inom vissa sektorer och samiska kan därför vara meriterande vid vissa tjänstetillsättningar.

Beskrivning

Vikariat 231001-231105 med placering på Länsmansgården natt 81,6 % , ev förlängning 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på natten ska du tillgodose den boendes/omsorgstagarens individuella behov av vård och omsorg i ordinärt och/eller särskilt boende utifrån beviljat beslut. I arbetet ingår även dokumentation i Treserva samt utförande av hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska. Arbetet på natten kräver att du är noggrann, ansvarsfull, lyhörd, flexibel och bra på att samarbeta samt att du kan arbeta självständigt och hitta lösningar på problem som uppstår. Du har en väl utvecklat empatisk förmåga samt fungerar väl i grupp. 
Eftersom svenska är det gemensamma arbetsspråket på arbetsplatsen behöver du behärska språket, muntligt och skriftligt, på den nivå som arbetsuppgifterna kräver. Många av dina arbetsuppgifter handlar om att kunna ta emot instruktioner och föra vidare information på ett 
korrekt och tydligt sätt. Du kommer att få samarbeta och kommunicera med människor med olika språklig bakgrund, och du förväntas bidra med dina erfarenheter och din kompetens på ett positivt och konstruktivt sätt. En positiv inställning till ditt yrke är en självklarhet.

 

Villkor

Löneanspråk alternativt önskemål och tillgodo räkning av tidigare anställning anges i ansökan.

 Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 231001
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 81,6 %
Ort Arvidsjaur
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/107
Kontakt
  • Eva Lundström, 0960-15584
  • Kommunal, 0960-15500
  • Maria Östman, 0960-15793
  • Margareta Persdotter , 0960-15747
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-09-20

Tillbaka till lediga jobb